Τηλέφωνο: 2109530915
Κινητό: 6936645959

Ασφάλιση σκύλου

Ο λόγος για τον οποίο οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι μας δεν είναι επειδή είναι έξυπνοι, αλλά επειδή μας αγαπούν!

Οι σκύλοι μας δίνουν τόσο πολλά και ως αντάλλαγμα ζητούν ελάχιστα. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις όλα αυτά τα φανταχτερά ακριβά παιχνίδια και λιχουδιές. Το μόνο που χρειάζονται είναι η συντροφιά μας, έχουν ανάγκη να είναι με τους ανθρώπους.

Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τους σκύλους, δικούς μα και μη, και όσο μπορούμε να φροντίζουμε ώστε η καθημερινότητα τους να είναι όσο πιο όμορφη γίνεται.

Σε αυτή τη φροντίδα έρχεται να βοηθήσει η απόλυτη ασφαλιστική κάλυψη για το κατοικίδιό σας, σε κάθε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, εξασφαλίζοντας ακόμα και εσάς ως ιδιοκτήτη του, σε περιπτώσεις Αστικής Ευθύνης ή Νομικών Διαφορών.

Αφορά  την ασφάλιση σκύλων, ανεξαρτήτως ράτσας, καθαρόαιμων ή μη, ηλικίας από 3 μηνών.

Βασικές Καλύψεις

 • Νοσοκομειακά έξοδα από Ατύχημα ή Ασθένεια
  Δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για τη νοσηλεία του κατοικιδίου σας, με ελεύθερη επιλογή γιατρού ή κλινικής, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, έως το ποσό των 1.000€ ή 2.000€ ετησίως, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, και με την προϋπόθεση μίας τουλάχιστον διανυκτέρευσης στην κλινική

 • Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες από Ατύχημα ή Ασθένεια
  Δαπάνες που θα πραγματοποίησετε για Εξετάσεις, Αμοιβές Ιατρών, Θεραπείες και Χειρουργικές Επεμβάσεις, προκειμένου να
  αποκατασταθεί η υγεία του κατοικίδιού σας, έως το ποσό των 500€ ετησίως

 • Απώλεια ζωής κατοικίδιου από Ατύχημα ή Ασθένεια
  Σε περίπτωση απώλειας ζωής του κατοικίδιου θα λάβετε αποζημίωση 250€

 • Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη
  Σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας προκαλέσει Υλικές Ζημίες, Σωματικές Βλάβες ή Θάνατο σε τρίτα πρόσωπα, έως το ποσό των 10.000€ ετησίως.

 • Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη
  Για διεκδίκηση αποζημίωσης, ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για κάθε έννομο συμφέρον σας, έως το ποσό των 5.000€ ετησίως.

Ζητήστε προσφορά