Τηλέφωνο: 2109530915
Κινητό: 6936645959

Τι είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και οι ανάγκες μεταβάλλονται και διευρύνονται συνεχώς, όχι μόνο να νιώθεις αλλά και το να είσαι ασφαλής είναι πιο σημαντικό από ποτέ.

Ακόμα κι αν μια εταιρία δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή, ο Ανταγωνισμός θα τα αντιγράψει.  
Για το λόγο αυτό, αν οι διαφορές στα προϊόντα της αγοράς μας είναι οριακές, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος κάνει τη Διαφορά.

 O επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε ανταπόδοση των υπηρεσιών που προσφέρει θα εξασφαλίσει το σεβασμό και την εκτίμηση των ασφαλισμένων του. H δουλειά του Ασφαλιστικού Συμβούλου δεν χαρακτηρίζεται μόνο ως ένα πολύ σημαντικό Επάγγελμα, αλλά και ως Λειτούργημα. Είναι ένα «υπεύθυνο κοινωνικό λειτούργημα» διότι προσφέρει ανυπολόγιστες υπηρεσίες στην προστασία του σημερινού ανθρώπου και της οικογένειάς του, καθώς και της περιουσίας του. 

Στόχος μου είναι να εντοπίσω τις πραγματικές ανάγκες και τους στόχους του πελάτη και μαζί να θέσουμε προτεραιότητες. Ακολούθως καταγράφω ορισμένα απαραίτητα στοιχεία και συζητάμε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Τέλος με τα στοιχεία που μου έχετε δώσει, σχεδιάζω μια προσωπική Μελέτη η οποία θα παρουσιάζει τις λύσεις στις δικές σας ανάγκες. Είναι χρέος μου να σας επισκέπτομαι ώστε να επανεξετάζουμε και να αναθεωρούμε τις ανάγκες σας, επειδή τα μακροοικονομικά μεγέθη μεταβάλλονται και μπορούν να επηρεάσουν την στρατηγική μας.  

Ανάργυρος Εμμ. Αρβανίτης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος δεν επιζητεί απλά και μόνο την πώληση ενός ασφαλιστικού προϊόντος. Αντιθέτως επιζητά το χτίσιμο μακροπρόθεσμων σχέσεων εμπιστοσύνης. 

Σας παροτρύνω λοιπόν να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για, να αναλύσουμε, να σχεδιάσουμε, να προστατέψουμε και να εξασφαλίσουμε μαζί, το δικό σας μέλλον και της οικογένειας σας.

Ζητήστε προσφορά