Τηλέφωνο: 2109530915
Κινητό: 6936645959

Λίγα λόγια για εμένα...

Κατάγομαι από τη Σαντορίνη αλλά έχω γεννηθεί στην Αθήνα.

Είχα την τύχη να έρθω σε επαφή από μικρή ηλικία με την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών και απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο σε γλώσσα προγραμματισμού όταν ήμουν 8 ετών. Αποφοίτησα από το λύκειο με ειδικότητα βοηθού Λογιστή, κατέχοντας 5 γλώσσες προγραμματισμού. Οι σπουδές μου συνεχίστηκαν αποκτώντας πτυχίο Ανώτατης Σχολής στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική σε Οικονομία και Διοίκηση. Ακολούθησαν εξιδεικευμένα σεμινάρια, τόσο στις πωλήσεις όσο και στην προσωπική αυτοβελτίωση.

Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα έγιναν στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και ακολούθησε η Αττικό Μετρό. Εν συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας συμμετείχα σε δύο μεγάλες Συμβουλευτικές εταιρείες.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, πάρθηκε το 2007 όταν για προσωπικούς λόγους συνειδητοποίησα τη σημασία της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η καριέρα μου ξεκίνησε μέσω δικτύου Agency μεγάλης πολυεθνικής, όπου είχα την τιμή να συμπεριληφθώ σε μία κλειστή ομάδα ασφαλιστών της, με σκοπό την εξειδίκευση σε θέματα πωλήσεων και ανάπτυξης. Μετά από 4 χρόνια εμπειρίας σε ένα Agency, έχοντας μαζέψει εμπειρίες και γνώσεις, προχώρησα στο επόμενο βήμα που ήταν η ένταξη μου σε πρακτορείο. Εκεί ήμουν μέλος μίας ομάδας επαγγελματιών ασφαλιστών, όπου διετέλεσα υποδιευθυντής κ μέτοχος της εταιρείας.

Σήμερα, μετά από 14 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής κ προσωπικής εξέλιξης ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, συνεχίζω σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και εκπροσώπηση όλων των Ασφαλιστικών Εταιρειών, ανεξαρτήτου κλάδου.